Οι αποστολές εντός Ελλάδος ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής (έως 10 κιλά), εφόσον η αξία της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα ογδόντα (80,00€) Ευρώ. Εάν η αξία της παραγγελίας σας είναι χαμηλότερη των ογδόντα (80,00€) Ευρώ, αυτή επιβαρύνεται με τρία και μισό(3,50€) Ευρώ για αποστολές σε περιοχές της χερσαίας Ελλάδας και με τέσσερα και μισό(4,50€) Ευρώ στις νησιωτικές περιοχές.

Οι αποστολές σε Κύπρο και βαλκανικές χώρες γίνονται με την γενική ταχυδρομική και το κόστος των μεταφορικών ποικίλει ανάλογα με τα κιλά.
Αποστολές για Γερμανία γίνονται με λεωφορείο για τις εξής πόλεις: Munchen,Stuttgart,Ludenscheid,Hagen,Dortmund,Wuppertal,Dusseldorf,Frankfurt,Mannheim, Ulm,Iserlohn με κόστος δεκαπέντε (15,00) Ευρώ έως 5 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό συν τρία (3,00€) Ευρώ.
Αποστολές σε λοιπές χώρες πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

*για ογκώδη αντικείμενα η αποστολή μπορεί να γίνει και με μεταφορική εταιρία κατόπιν συνεννόησης.

Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η Γενική Ταχυδρομική. Στην περίπτωση που η περιοχή που έχετε δηλώσει να σας αποσταλούν τα προϊόντα σας δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της Γενική Ταχυδρομικής, έχουμε την ευθύνη να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση επί των πιο πάνω εξόδων αποστολής για εσάς για παράδοση εντός Ελλάδος.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας είναι 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα την γεωγραφική περιοχή του παραλήπτη.

Σε απομακρυσμένες ή/και δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης αναμένεται να αυξηθεί.

*Ο χρόνος παράδοσης ισχύει για τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα.  
**Για παραγγελίες που αφορούν στολισμό (μπομπονιέρες,λαμπάδες κλπ.), ο χρόνος παράδοσης καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης.